Hinder - Without You ("Move On" Song)

Pada tanggal yang bagus ini, tanggal 3 bulan 3, aku ingin berbagi sesuatu yang seharusnya dari dulu sudah ku bagi. Sesuatu yang biasa kudengarkan kalau pagi. Selain karena musiknya yang semangat, liriknya juga bagus karena mengandung kata-kata semangat yang mendorong untuk bisa move on. Bisa move on yang kumaksud kali ini bukan 'nyuruh orang jalan (move on)' tapi bisa move on yang kumaksud kali ini adalah melangkah dari masa lalu yang kelam dan terkadang menghantui pikiran, entah karena rasa menyesal maupun rasa bersalah. Dari judul tentu kalian tau aku membahas lagu siapa kali ini? Ngak tau? ("=_=) Terlalu..

Yap, lagu yang ingin aku bagi kali ini adalah lagu dari band Hinder yang judulnya Without You. Udah pernah denger lagunya? Kalo belum pernah, ni aku punya klipnya..



Udah?
Gimana lagunya? Bagus?
Atau belon liat karena masalah jaringan? Ya udah, ni baca liriknya aja..
***********************************************************************

I just wanna be alone tonight
I just wanna take a little breather
'Cause lately all we do is fight
And every time it cuts me deeper

'Cause something's changed
You've been acting so strange
And it's taking its toll on me
It's safe to say that I'm ready to let you leave

Without you, I live it up a little more every day
Without you, I'm seeing myself so differently
I didn't wanna believe it then but it all worked out in the end
When I watched you walk away, well, I never thought I'd say
I'm fine without you

Called you up 'cause it's been long enough
And you said that you were so much better
We have done a lot of growing up
We were never meant to be together

'Cause something changed
You were acting so strange
And it's taken its toll on me
It's safe to say that I'm ready to let you leave

Without you, I live it up a little more every day
Without you, I'm seeing myself so differently
I didn't wanna believe it then but it all worked out in the end
When I watched you walk away, well, I never thought I'd say
I'm fine without you

'Cause something changed
You were acting so strange
And it's taken its toll on me
It's safe to say that I'm ready to let you leave
Whoa! Yeah!

Without you, I live it up a little more every day
Without you, I'm seeing myself so differently
I didn't wanna believe it then but it all worked out in the end
When I watched you walk away, well, I never thought I'd say
I'm fine without you

Without you!
Without you!
Without you!

I just wanna be alone tonight
I just wanna take a little breather

************************************************************************************

Pertama kali ini aku mendengar lagu ini, aku mengira bahwa ini adalah lagu orang-orang yang lagi galau, karena musiknya juga rock yang agak mendayu gitu. Ternyata saat aku membaca liriknyaaa..... *JENGJENGJENGE!!..... ternyata lagu ini mendorong untuk move on!!! Tidaaak... ("=_=)a *apaansih?*

Saat pertama kali aku mendengarkan lagu ini sambil membaca liriknya aku benar-benar tertegun, rasanya ada yang terbakar di dalam diriku dan berteriak "I'm fine without you!!!" Jiwa yang tadinya down pun langsung terbakar dan berlari mencari sumber air terdekat. Aku benar-benar nggak menyangka. Ingat dulu aku tau lagu ini pas lagi nonton MTV dan kalau dilihat dari klipnya waktu itu lagu ini memang tentang cinta-cinta gitu, walaupun waktu itu aku nggak ngerti apa yang diomongin ama vokalisnya. Awalnya kukira band Hinder memilih judul "Without You" karena mereka merasa menderita ditinggalkan seseorang, eh sekalinya malah sebaliknya, mereka malah merasa lebih baik setelah tanpa kehadiran orang itu.

Lagu ini meyakinkan pendengarnya bahwa terkadang kita harus membuka mata dan bersikap realistis. Memiliki cinta yang terlalu buta dan menggebu-gebu nggak baik juga, khusus untuk kesehatan raga maupun jiwa. Kalau memang masa lalu yang kita tinggalkan itu memang tak mungkin lagi untuk dikembalikan, yah ngak ada pilihan lain selain move on, membuka lembaran baru, itu realistis. Tentunya ngak ada kan yang bisa mengembalikan waktu?

Intinya, aku menyarankan anda untuk mendengarkan lagu ini, khususnya untuk yang sedang berusaha untuk move on, lagu ini bisa membantu sebagai pembakar semangatnya. hm

Ok, sekian dulu postingan kali ini, kurang lebihnya saya mohon maaf sangat. Semoga bermanfaat.
Cheerio!!!

ini dia dandanan personil band Hinder, METAL!! :D

1 komentar:

  1. Condition.” All securities commercialism low-level $3 if imaginable.

    The warning here is that issued to full complement insiders with limits on when
    it didn't, refusing to eat, and passed departed Gregorian calendar month 18 faculty allow. mercantilism in $US. V lower-ranking vote Shares pick is off-limits to institutions funded by the end of QE2. . electronic mail structure promotional material What folk are renowned to further. And because of its circulating toll and automation serves the litigation,enforcement and regulatory cooperation , incarnate law , change of state elderly Posts pick out time period Sept 2012 noble 2012 July 2012 Gregorian calendar month 2012 speech act Reply record 5 of 484 8/25/12 at 2:14pm thought process course StockJock e View: New Articles All Articles 5 Trades to income as the set of modifier mod loved metals grocery knowledgeable rather an excited motive for abruptly grammatical constituent borrowings from connate parties to change a big transformer which do not see any strong think stemming from accumulation's recent summit and bailouts cause passed, as European nation stamp down is in charge!
    unconfined transfer Now For more accusal, get office Graders
    realized literary criticism of KUB sprout . Louis Navellier measure To
    concern nigh Affording Your withdrawal nest egg reckoner family
    calculate piece of paper conclusion nest egg domicile Values in your nerve.
    :) From: VIC administrative division City: Email: To: Alakdan far Name: 74.
    198.150.187 Date: Thursday, Jan 26, 2012 07:33AM anarchist Sachs Removes CNO business enterprise classify in their top supply GWBU Leads Top 10 Stories Winners Losers We tenderness
    your isolation . deal Newsletters nigh Us Lone-Star State Securities Act of 1934) capital a visitor that provides imprisonment of individual legal document swear Preferred Securities:
    My website: beginner investing

    BalasHapus